parallax background

Julkaisijan ohjeet
Rival House Media

Tavoitamme suomalaisen

Kuinka paljon voin tienata mainoksilla?

Tuotot riippuvat monesta seikasta ja niitä on vaikea arvioida ennakkoon. Kahdella samanlaisella sivulla voi olla todella erillaiset tulokset. Vaikuttavia seikkoja ovat mm.

  • kävijäprofiili
  • sivulataukset
  • uniikit kävijät
  • kulloinkin käynnissä olevat kampanjat
  • Myynnin onnistuminen
Suurin osa kampanjoistamme on CPM mallilla.


Raportointi ja laskutus

Julkaisijana saat joka päivä mainostenhallinta raportin josta voit katsoa ajantasaiset mainosnäyttösi. Laskutus tapahtuu kuukauden jaksoissa 14 päivän maksuajalla


Miksi mainoksia ei näy koko ajan?

Verkostosta ei aina tule joka lataukselle mainosnäyttöjä. Jokainen sivulataus kiertää koko järjestelmämme ja verkostojemme läpi. Mikäli järjestelmässä ei sillä hetkellä ole laadukasta mainosta tarjota jätämme paikan mielummin tyhjäksi kun näyttäisimme siinä todella edullisia ei niin laadukkaita mainoksia.

Kannattaa muistaa että oikean kävijänkokemus sivustosta ja mainoksista on todennäköisesti todella erillainen koska hän ei ole ladannut sivua vielä päivän aikana. Useilla kampanjoilla on päivittäinen näyttömäärä kuinka monesti mainos näytetään yhdelle kävijälle. Lisäksi monet mainokset ovat kohdennettuina vain tietyille alueille ja kävijäkunnalle.

Jos sivustolle toivotaan 100% mainostäyttö voi julkaisija antaa omat mainoskoodinsa (esim. adsense) ja asetamme ne passback koodeiksi jolloin ne tulevat näkyviin kun verkostostamme ei löydy sopivaa mainosta.


Ads.txt

Authorized Digital Sellers eli ads.txt on IAB:n (Interactive Advertising Bureaun) hanke, jonka avulla voit varmistaa, että digitaalista mainosjakaumaasi myydään vain sellaisten myyjien kautta, jotka olet määrittänyt valtuutetuiksi myyjiksi. Luomalla oman ads.txt-tiedoston voit määritellä tarkemmin, kuka saa myydä mainospaikkoja sivustoltasi, ja estää väärennetyn mainosjakauman näyttämisen mainostajille.

Alla Rival house median ads.txt tiedot jotka tulisi lisätä sivustonne juureen sijoitettuun ads.txt tiedostoon eli esimerkiksi https://kotisivu.fi/ads.txt

#Rival House Media Oy
google.com, pub-1921761923065039, DIRECT, f08c47fec0942fa0
google.com, pub-7975243547925866, DIRECT, f08c47fec0942fa0
adform.com, 2446, DIRECT, 9f5210a2f0999e32
Improvedigital.com, 227, DIRECT
widespace.com, 9809, DIRECT
improvedigital.com, 1166, RESELLER
pubmatic.com, 156098, RESELLER, 5d62403b186f2ace
Buy now